Linde Open Days 2024 – „Rozwiązania, które napędzają świat!”

4 paź 2024

Event Linde Open Days 2024 odbył się w dniach 2-3 października 2024 w Platformie Logistycznej Linde MH Polska w Mirkowie. Na powierzchni ponad 3500 m² gościliśmy zaproszonych Klientów z całej Polski. Mieliśmy przyjemność zaprezentować najnowsze rozwiązania, które wyznaczają przyszłość intralogistyki i rewolucjonizują zarządzanie przestrzenią magazynową.

Nasz event był zorganizowany w konwencji targowej, w ramach której na dedykowanych stoiskach zaprezentowaliśmy pełną ofertę:

Podczas eventu pokazaliśmy:

• Autonomiczne wózki i systemy magazynowe, które optymalizują procesy pracy
  • Nowoczesne systemy bezpieczeństwa i wydajności kompletacji
  • Najnowsze modele wózków widłowych, w tym produkowane w Polsce wózki serii Grey Line z fabryki w Kołbaskowie
  • Kompleksową ofertę usług serwisowych, w tym regenerację baterii trakcyjnych i systemy oświetleniowe

Klienci mogli wziąć udział w konkursach w ramach Grywalizacji i walczyć o atrakcyjne nagrody.

Niebywałą atrakcją było zorganizowane zwiedzanie Platformy logistycznej Linde i obserwacja organizacji pracy w realnym otoczeniu magazynowym.

W tegorocznym wydarzeniu Linde Open Days wzięło udział również 10 zaproszonych Wystawców – naszych Kooperantów: Continental, Hoppecke, Vetter, Ravas, Henmar, RAM, TAB, Osprzęt, Camso, STB, którzy zaprezentowali najnowsze rozwiązania i produkty w zakresie doposażenia wózków widłowych, takie jak: kabiny, wagi, uchwyty montażowe, widły, baterie przemysłowe i trakcyjne, opony, pozycjonery wideł oraz specjalistyczny osprzęt.

Klienci mogli się również zapoznać z ofertą wygrodzeń firmy A-safe. W agendzie eventu znalazła się też bardzo ciekawa prezentacja firmy Surveily, poświęcona tematyce wykorzystania AI do poprawy bezpieczeństwa w logistyce.

Serdecznie dziękujemy wszystkim uczestnikom – Klientom, Wystawcom oraz naszemu zespołowi – za zaangażowanie, inspirujące rozmowy i współtworzenie tego niezapomnianego wydarzenia, z którego relację zamieszczamy w dołączonych materiałach zdjęciowych i video.

Linde Open Days 2024 to kolejny krok w kierunku przyszłości logistyki magazynowej, którą budujemy razem z Wami.

Dziękujemy i do zobaczenia na kolejnych eventach!

Zespół Marketingu Linde Material Handling Polska